Uşak TV

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse: "Teski İle Çalışmalarımız İşbirliği İçinde İlerliyor"

Güncel

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse: "Teski İle Çalışmalarımız İşbirliği İçinde İlerliyor"

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ile çalışmalarının işbirliği içinde ilerlediğini söyledi.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal’ı ziyaret etti. Akköse ve Ünal, TESKİ’nin Süleymanpaşa ilçesinde yapacağı yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılacak işbirliklerini görüştü.
Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse yaptığı açıklamada, "Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın talimatı doğrultusunda Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni ziyaret edip projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Tekirdağ ve ilçemiz Süleymanpaşa’ya değer katacak her türlü ortaklığa var olduğumuzu belirttik. Zaten TESKİ ile uzun zamandır işbirliği içindeyiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla iki kurum arasındaki bağ daha da kuvvetlenecek" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.