Uşak TV

SSK EVLERİ ALANI AFET BÖLGESİ RİSKLİ ALAN İLAN EDİLDİ!

Güncel

SSK Evlerinin bulunduğu alan komple riskli alan edildi. Kentpark Projesini elini yüzüne bulaştıran belediye bakalım burayı ne yapacak.

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ekibi Rant Kokan bir kararı daha Resmi gazetede yayınlatarak SKK Evlerinin bulunduğun alanın tamamını Riskli alan ilan ettirdi. Bu karar iel SSK Pazar Yerin açılması da hayal oldu.

Nurullah Cahan Vatandaşın gözünün içine baka baka SSK Pazar yerini açacağız derken bir yandan bu alanı komle Afet riskli alan olarak ilan ettirmeye çalışıyordu.

 

Uşak’ın en değerli alanı olan Sigorta evleri üzerinde oynana oyun bitmek bilmiyor. Vatandaşları ikna etmek için 2 yıldır uğraşan ve başarılı olamayan Uşak Belediyesi sonunda yaptı yapacağını ve bu bölgeyi komple Riskli alan ilan ettirmeyi başardı. Riskli alan ilan edilen alanda boş arsalar ve yeni yapılmış binalarda mevcut.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Bakanlar kurulu VE Başbakan tarafından sonra imzalandıktan sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalandı ve bugünkü resmi gazetede yayınlandı. Karar SSK Evleri sakinleri tarafınsan şaşkınlıkla karşılanırken özellikle yeni yapılan binalarda oturanlar şok oldu.

AMAÇ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ LÜX KONUTLAR YAPMAK

Uşak Belediyesi Alanı Riskli alan ilan ettirerek TOKİ yada UTAŞ’a inşaat yaptırmayı hedefliyor. Alan içerisinde kalan Pazar yerine de AVM düşünülüyor. 






Yorumlar (4)

Seyfettin Karaayvaz 8 Yıl Önce

Kisilerin anayasal hakları nasıl çiğneniyor örneği Uşak halkına gosteriliyor. Temel haklardan biri olan konut edinme hakkı yok sayılıyor.

yorumcu 8 Yıl Önce

bir belediye başkanı migrosun olduğu alanı aldı. bir belediye başkanıda çevresindeki yerleri alır. şimdi anladınız mı siyasetin size hizmet etmek için değil cepleri doldurmak için vardır.

AHMET KOZAK 8 Yıl Önce

şaka gi̇bi̇ bir karar. köşeye de bu sıra birisi yeni bir bina yaptı o adam kurtardı. bu adam akp ye yakın birisi olmasın?

Azmi Taylan 8 Yıl Önce

mahkemelerde hakkımızı aramalıyız,yağmacılara fırsat vermemeliyiz,bu iktidar gidinceye kadar evler yıkılamaz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.