Uşak TV

Sosyal Medyada Fotoğraf Paylaştıktan 1 Saat Sonra Öldürüldü

Güncel

Sosyal Medyada Fotoğraf Paylaştıktan 1 Saat Sonra Öldürüldü

Denizli’de bir tavernada eğlenen ve burada çekindiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan şahıs, kız arkadaşı ile eğlenirken çıkan tartışmada mekan sahibi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgiye göre olay, Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi’ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Bir süre önce cezaevinden çıkan 35 yaşındaki Celil Atmaca, kız arkadaşı ile birlikte bir eğlence merkezine gitti. Burada fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaşan Celil Atmaca, daha sonra mekan sahibi H.H.E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.H.E., odasına giderek tüfekle döndü. Tüfekle ateş ederek Celil Atmaca’yı öldüren H.H.E., daha sonra kaçtı. Olayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Atmaca’nın öldüğünü belirledi. Cenaze otopsi yapılmak üzere PAÜ Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma ekipleri kaçan H.H.E.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
Hayatını kaybeden Celil Atmaca’nın ölmeden 1 saat önce sosyal medyada "Aşkım aşkıma ve kardeşlerimle güzel bir gece" yazarak fotoğraf paylaştığı görüldü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.