Uşak TV

Sokak Köpeği, Yavru Kedinin Hayatını Kurtardı

Güncel

Sokak Köpeği, Yavru Kedinin Hayatını Kurtardı

Samsun’da binanın yağmur suyu borusu içine düşen ve bir sokak köpeğinin havlamasıyla fark edilen yavru kedi, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Osmaniye Caddesi’nde bir pasajın üstündeki su borusunun içine düşen yavru kediyi bir sokak köpeği fark etti. Köpeğin havlamasıyla kedinin miyavlamasını duyan vatandaşlar borunun içinde bir kedinin sıkıştığını anladı. Vatandaşlar ilk müdahalenin ardından sonuç alamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi.
Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri su borusundan aşağı, pasajın bodrumuna kayan kedinin bulunduğu yeri belirledi. Bodrumdaki rögar kapağını açan itfaiye ekipleri ve vatandaşlar yavru kediyi borunun içinden çıkarmak için yoğun çaba harcadı. Uğraşların sonuç vermemesi üzerine su borusuna yukarıdan su döküldü. Su ile birlikte borudan çıkan yavru kedi yaklaşık bir saat süren çabaların sonucunda kurtarıldı.
ISLANAN KEDİ KUAFÖRDE KURUTULDU
Duyarlı vatandaşlar tarafından bir havluya sarılan ıslanmış ve titreyen kedi yavrusu, hemen yan taraftaki bir kuaföre götürüldü. Kuaförde saç kurutma makinesiyle kurutulan yavru kedi özgürlüğüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yavru kedinin annesi ise çaresiz bakışlarla yavrusunun kurtarılmasını bekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.