Uşak TV

Sivrisinekler Sorun Olmaktan Çıkacak

Güncel

Sivrisinekler Sorun Olmaktan Çıkacak

Sivrisinekler ve Karasinekler Sorun Olmaktan Çıkacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü yeni Sezona Yeni Makineyle Başlayacak.

 

Uşak Belediyesi veteriner İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimi ve artan sıcaklıklarla birlikte sorun olmaya başlayan sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerle, hastalık taşımaları ve rahatsızlık vermelerinden dolayı aralıksız olarak mücadele ediyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yeni alınacak bir ilaçlama makinesi sayesinde bu yaz sivrisinekler sorun olmaktan çıkacak. Alınacak olan yeni nesil ilaçlama makinesi sayesinde, yüksek hacimde ve uzak mesafe püskürtme yapılarak larva mücadelesinde de kontrol sağlanmış olacak.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Veteriner İşleri Müdürü Birhan Öztürk, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından temin edilecek bu son teknoloji ilaçlama makinesi sayesinde, günümüz şartlarında çevre ve insan sağlığı için önemli adımlar atılacağını söyledi. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Öztürk, “En iyi makineyi alarak halkımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Belediyemiz bundan sonraki ilaçlama dönemlerinde halkımıza verdiği hizmet kalitesini arttırmak için yenilikçi ve kaliteli çözümler getirmeye devam edecektir” dedi.

Alınacak son teknoloji yeni nesil ilaçlama makinesi, 30 metre mesafeye kadar ilaç püskürtme özelliğine sahip. Aynı zamanda 50 saat boyunca hiç durmadan çalışabilen makine döner başlığı sayesinde geniş bir alanda çalışabilme imkanı sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.