Uşak TV

SİVASLI BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASI KURUYOR

Güncel

Sivaslı Belediyesi Sivaslılılara daha kaliteli ve ucuza ekmek sağlamak amacıyla Halk Ekmek fabrikası kuruyor. Ekmek fabrikasının temeli atıldı.

Sivaslı Belediye Balkanı Nihat Sazlıgöl'ün seçim vaatleri arasında yer alanm Halk Ekmek Fabrikası için ilk harç konuldu ve yapımına başlanıyor. 
Sivaslı'nın CHP li Belediye Başaknı Nihat Sazlıgöl seçimlerde ne vaat ettilerse tek tek yerine getirdiklerini belirterek 2 milyon TL ye mal olacak Ekmek Fabrikasının 1 yıl içinde hizmete açılacağını söyledi. 
Belediye Başkanı nihat Sazlıgöl www.usak.tv ye yaptığı açıklamada Sivaslı Halkına daha ucuza ve daha kaliteli ekemk yedirebilmek için seçimlerde söz vermiştik. Bu sözümüzü utuyoruz. 600 Metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek olan Halk Ekmek fabrikasının temelini attık. Yaklaşık 2 Milyon liraya mal olacak Halk Ekmek fabrikamızda yaklaşık 35 kişiye istihdam sağlayacağız. Günlük 50 Bin Ekemk kapasitesine çıkabilecek şekilde bir fırın kuruyoruz. Sivaslı merkez beldeler ve köylere ekmek vereceğiz. Dönem sonuna kadar vaatlerimizin tamamını yerine getireceğiz" dedi. 
Sivaslı Halk Ekmek Fabrikasının temeli kurban kesilerek atıldı. 














Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.