Uşak TV

SİGORTA PAZARININ HALİNİ GÖRENLER BELEDİYE YÖNETİMİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Güncel

Uşak Belediyesi Sigorta Pazarını Paramparça ederek iş makinalarını çekti.

 Uşak Belediyesi Perşembe günü akşam saatlerinde alelacele sigorta pazarına iş makinalarıyla girip çalışma yapılacağı bahanesi ile kanallar açmıştı. Bunu duyan pazarcılar Pazar yerinin kaldırmak istendiğini iddia ederek hemen Pazar yerine gelmiş ve çalışmaları durdurmuştu. Cuma günü ise Başkan vekili Hakan Uludağ sigorta pazarının kesinlikle kalkmayacağını sadece tadilat yapacaklarını ve en fazla bir ay içinde pazarın tekrar açılacağını çalışmanın çok acil olduğunu iddia etmişti. Pazarcılar ise pazarın kaldırılmak istendiğini iddia ederek cumartesi günü pazarı açacaklarını söylemişlerdi.

Dün ise Cumartesi pazarına bir çok esnaf sergi açarak satışa devam ederken bir zabıta ordusu Pazar yerine gelerek sergi açanların isimlerini aldı, fotoğraf ve görüntülerini çekerek adeta fişledi.

Zabıta yetkililer sergi açanlara 600 er TL ceza yazılacağını belirtilerken alışverişe gelen vatandaşlarda büyük tepki gösterdiler. Pazar devam ederken UTAŞ’ın iş makinalı Pazar yerinden çekilmedi ve giriş kapıları da kapatıldı. Buna rağmen halk Pazar yerine adeta akın ederek pazarcılara destek oldu.

Pazarcılar Pazar bittikten sonra pazaryerini boşalttılar. UTAŞ İş makinaları ile pazarın dağılmasından sonra tüm asfalt paramparça edilerek dağıtıldı ve iş makinaları ayrıldı. Yaklaşık 3 yıl önce milyonlarca lira harcanarak yapılan Pazar yerinin kullanılamaz hale getirilmesi vatandaşlarında tepkisine neden oldu.

Başkan vekili Uludağ Cuma günü yaptığı açıklamada çok acil çalışmaya başlamaları gerektiğini, pazaryerinin kanalizasyonunun acilen Ulubey yoluna bağlanması gerektiğini söylerken ve Pazar yerine büz bile getirilmişken Pazar yeri paramparça hale getirilerek getirilen büzler ve iş makinaları da götürüldü.

Bu da Pazaryerinin Kemalöz’e taşınması için belediyenin bir oyunu olduğu iddialarını güçlendirdi.

Sigorta pazarının kullanılamaz hale getirilmesi Pazarcılar ve vatandaşların büyük tepkisine ne den oldu..

SİGORTA PAZARININ DÜNKÜ HALİ


















SİGORTA PAZARININ BUGÜN Kİ HALİ











 

Yorumlar (8)

Abbas 8 Yıl Önce

yazıklar olsun. binlerce insanın faydalandığı, yüzlerce insanın ekmek kapısı olan bir pazarı kapattınız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Vatandaş 8 Yıl Önce

O kadar para harcayip yaptiniz şimdi yıkıyorsunuz...yoksul aile Üniversite ogrencilerimiz para bulup okuyamıyor yaziklar olsun size milletin para sini yediniz....

uşşaklı 8 Yıl Önce

durun bakalım ya daha 1 ay olmadı bakalım sökülen yerler ne olacak devletin asfaltı çok mazotu çok elemanı çok devletin malı deniz yimeyen .... bari söktünüz güzel bir yer yapın

SADE VATANDAŞ 8 Yıl Önce

haram olsun

uşaklı 8 Yıl Önce

oy verenler belediye başkanı çok çalışıyor diyor hiç çalıştıyı bile yok kendi cebine çalışıyor benim vergi veriyorum su parası veriyorum benim paramla yapıp yıkmak ne demek belediye başkanım hakkım varsa haram olsun belediye.

uşşaklı 8 Yıl Önce

yazıklar olsun belediyeye daha 2 veya 3 sene önce büyük emeklerle ve para ile yapılan pazaryeri nerdeyse yerle bir edildi acaba kendilerinin öz malı olsa böyle yaparmıydılar kardeşim kemalöz pazaryeri̇ çalişmiyorsa çalişmasi i̇çi̇n yikmadan vazgeç başka alterneti̇fler geli̇şti̇r mesala günleri̇ni̇ deği̇şti̇rebi̇li̇rsi̇n bi̇ri̇ni̇ sirf üreti̇ci̇ pazari yapabi̇li̇rsi̇n veya konya da olduğu gibi kadınlar pazarı yapabilirsin siz işin kolayına kaçıp yıkmağı yeğliyorsunuz yazıktır o kadar esnafın ekmeği ile oynamak yazıktır devletin milletin çarcur edilen paralarına vatandaşa hesap verseniz bu yaptıklarınızdan dolayı Allaha hesap veremezsiniz sizi bi daha düşünmeye davet ediyorum

Selahattin CAVDAR 8 Yıl Önce

1948 de öldürülen RAHMETLİ Sabahattin Ali Şimdi müze olan eskı sınop ceza evinde yatarken EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ Diye yazarken bugünleri kastetmışti GALİBA.

vatandaş 8 Yıl Önce

yani diyecek hiçbir şey yok ki! oh sana uşak halkı sen bu belediyeyi iş başına getirdin diyeceksin.hak ettin uşak diyeceksin ama nafile.olan oldu.daha yeni yapılmış bir pazar alanı neden komple tekrar yapılır...uyuma uşak...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.