Uşak TV

SİGORTA PAZARINI KALDIRMAK İSTEYEN UŞAK BELEDİYESİ ESNAFI İSYAN ETTİRDİ

Güncel

Uşak Belediyesinin Sigorta pazarını kaldırma oyunu pazarcıları isyan ettirdi.

 Çok büyük paralar harcanarak yapılan Kemalöz Pazar yeri çalışmayınca Uşak Belediyesi Sigorta pazarında yer alan esnafa büyük bir oyun oynamaya kalktı ama pazarcıların sert tepkisi ile karşılaştı. Uşaklı Pazarcılar Nurullah Cahan ve yönetimini kendilerini tefeciye düşürmekle suçladılar.

Uşak Belediyesin dün akşamüzeri kepçe ve iş makinaları ile Sigorta pazarını kazmaya başladığını öğrenen Pazar esnafı Pazar yerine gelerek çalışmayı durdurdu. Kendilerine hiçbir bilgi verilmediğini ve Cumartesi pazarı için bir çok mal aldıklarını söyleyen esnaf Belediye yetkililerine ulaşmaya çalışarak ne yapılmaya çalışıldığını öğrenmeye çalıştı. Ancak hiçbir belediye yetkilisi telefonları açmadı. Pazar yerine gelen ve açıklama yapan Manavlar Odası Başkanı İsmet KIZILAY kendilerine saat 17:00 civarında pazaryerinde tadilata yapılacağı ile ilgili tebligat yapılmaya çalışıldığını belirterek, Belediyenin esas amacı bizleri buradan çıkarmak, buranın kanalizasyon sorunu var diyorlar kesinlikle yalan bizi buradan çıkarıp çalışmayan Kemalöz Pazar yerine göndermek için oyun oynuyorlar. Hiçbir belediye yetkilisi telefonları açmıyor” şeklinde açıklama yaptı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a büyük tepki gösteren Pazar esnafından bazıları milletvekillerine ulaşarak yardım istedi. Telefonda AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ile görüşen esnaf Mehmet Altay’ın Başkan Bizi de takmıyor lafı üzerine sinirlenerek “Sizi takmıyorsa bizi nasıl takacak” şeklinde tepki gösterdi.

Saatlerce Belediyeden kimsenin gelmemesi üzerine esnaflar kürek getirterek kazılan kanalları kendileri doldular ve Pazar yerini tek etmeyeceklerini pazarın kurdurulmaması halinde hiç bir pazarda sergi açmayacaklarını söylediler. Pazarcıların Sigorta pazarında nöbeti hala devam ediyor. 

Yorumlar (3)

Ali 8 Yıl Önce

cahan sayesinde uşak her geçen gün biraz daha yaşanamaz hale geliyor. trafik felç, şehrin her yeri kazılmış vaziyette. eziyet gün geçtikçe artıyor.

ah ah 8 Yıl Önce

bunlara oy verirken düşüncektin şişman arkadaş birde utanmadan gittim hizmet ettim oy attım diyosun bunların böyle olduğu belliydi

iş bilmez belediyesi 8 Yıl Önce

ne kadar iş bilmez varsa bu dönem belediyesine toplanmış. insanın bir işi düşse kafayı yiyor. söz verip yapmıyorlar. telefon kartı verip açmıyorlar... utaş çetesi çalışanları sanki belediyenin gerçek başkanı. maganda gibi davranıyorlar.. birisi bu belediyeyi temizlemeli... hepsi maganda..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.