Uşak TV

SGK’DAN VALİ’YE ZİYARET

Güncel

SGK’DAN VALİ’YE ZİYARET

 

10 – 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK İl Müdürü Fevzi Gökçe ve kurum çalışanları Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

 Kurum çalışmaları hakkında Vali Özdemir Çakacak’a bilgi veren SGK İl Müdürü Fevzi Gökçe üç kurumun birleşmesini başarı ile tamamladıklarını belirterek Sosyal Güvenlik Kumrunun tüm nüfusla bire bir ilişkili bir kurum haline geldiğini söyledi.

 Devletin görevinin vatandaşın huzurunu, mutluluğunu sağlamak ve vatandaşın rahatsızlığını en aza indirerek hizmet vermek olduğunu ifade eden Uşak Valisi Özdemir Çakacak bunu gerçekleştirebilmek için ülkemizde geçmişe göre çok büyük ilerlemeler ve köklü değişikliklerin olduğunu kaydetti.

 Üç kurumun birleşmesi ile vatandaşın mutluluğunu sağlamaya yönelik köklü değişim yapıldığını ifade eden Vali Özdemir Çakacak, “SGK üç yıldır yeni bir yapılanma içersine girdi. Ayrı ayrı devasa boyutta olan SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kurumlarının tek çatı altında birleştirilmesi büyük bir çalışmadır. Tabi bu birleşmenin muhakkak bir takım sıkıntıları olacaktır. Hedefimiz bu sıkıntıları en aza indirilerek kısa sürede halkımıza en iyi hizmeti vermek olmalıdır. 3 yıldır vatandaşımızın sıkıntılarının en aza indiğini görüyoruz. SGK modern bir yapılanmaya girdi. Dolayısıyla vatandaşa vereceği hizmeti en modern şekilde vermesi gerekir. SGK yeni bir kurum çalışanlarının da yeni mantıkla vatandaşın memnuniyetini öncelik kabul ederek hizmet vermeleri gerekir. İnsan Odaklı Yönetim kurumları çok daha farklı kılar” dedi.

 SGK’nın çağdaş dünya ülkelerine göre daha kaliteli hizmet vermeye başladığına inandığını kaydeden Vali Özdemir Çakacak, çağın gelişmelerine göre hizmet çeşitliliğinin artması ve insan odaklı çalışmaların ilk hedef olması gerektiğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.