Uşak TV

SGK İL MÜDÜRÜ FEVZİ GÖKÇEDEN BASIN TOPLANTISI

Güncel

SGK İL MÜDÜRÜ FEVZİ GÖKÇEDEN BASIN TOPLANTISI

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fevzi GÖKÇE Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle bir basın tıoplantısı düzenledi. Fezi GÖKÇE gaztecilere Bahçe Restaurant’t bir kahvaltı verdi. Kahvaltıda konuşan GÖKÇE SGK çalışmaları hakkında bilgi vererek sosyal güvenlik haftasına değindi.

Fevzi GÖKÇE: "10 Mayıs 2010 tarihi ile 16 Mayıs 2010 tarihleri arası kutlayacağımız Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle tertiplediğimiz kahvaltı toplantımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Bugün birçok gelişmiş ülkenin düşündüğü halde gerçekleştirmeye cesaret edemediği Sosyal Güvenlik Reformunu 2006 yılında hayata geçirmiş bulunmaktayız. Gelinen noktada hizmetlerin nasıl daha etkin, verimli, kaliteli ve güvenilir bir şekilde verilebileceği konusunda çok önemli mesafeler kaydedilmiştir.

Hedefimiz; sigortalılarımıza, emeklilerimize ve işverenlerimize daha verimli, kırtasiyeden arındırılmış, maliyetleri en aza indirilmiş bir sosyal güvenlik hizmeti sunmaktır.

Toplumumuzda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşturulmasında en büyük desteği siz basın mensuplarından görmekteyiz. Bu değerli katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.