Uşak TV

Selçuk’ta ’Her Mahalleye Bir Kreş’ Sözü İsabey’den Başladı

Güncel

Selçuk’ta ’Her Mahalleye Bir Kreş’ Sözü İsabey’den Başladı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, ’her mahalleye bir kreş’ projesi kapsamında yapımı tamamlanan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi törenle hizmete açıldı.
Selçuk ilçesinde, sosyal sorumluluk projelerini ilçede hızla hayata geçiren Selçuk Belediyesi, ’her mahalleye bir kreş’ projesinin ilkini hayata geçirdi. Proje kapsamında İsabey Mahallesinde yapımı tamamlanan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.
Açılış töreninde konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, seçim öncesi “her mahalleye bir kreş” sözü verildiğini hatırlattı. İkinci kreşinde hayata geçirildiğini ifade eden Bakıcı, kreşi olmayan diğer mahallelerinde de böyle görkemli açılışların yapılacağını kaydetti. Bakıcı, "Bu dalga dalga tüm halkımıza yayılacaktır. Buraya gelen sadece öğrencilerimiz değil tüm ailelerin istifade edeceği projeleri geliştireceğiz, onlara destek vereceğiz. Böylesine geniş bir çalışmayı burada ön görüyoruz. Gerçekten de bu çalışmaların neticesin de burada biz doktorların, avukatların, mühendislerin çıkmasını istiyoruz. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Bunun ilk harcını da gündüz bakımevi ile yapmış oluyoruz" diye konuştu.
Açılışta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı da, "Eskiden çocuklar için, engelliler için bir şey yapmak, engelli rampası veya asansörü yapmak, sanki bir lütuftu. Ama bugün hükümetimizin aldığı kararlarla pek çok Avrupa ülkesinden çok daha iyi duruma geldiğimizi düşünüyorum” dedi.
İsabey Mahallesindeki Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılışı sonrası, mahalle sakinleri de Başkan Bakıcı ile bir süre sohbet etti. Kadınların spor aletleri ile fitness malzeme istekleri üzerine Bakıcı, konuyu olumlu karşılayarak başkan yardımcısına talimat verdi.
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın yanı sıra açılış törenine, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, İsabey Mahallesi Muhtarı Ömer Görgülü, diğer mahalle muhtarları, ilgili kurum sorumluları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.