Uşak TV

Şekerevleri Mezarlığında Çevre Düzenlemesi

Güncel

Şekerevleri Mezarlığında Çevre Düzenlemesi

Şekerevleri Mezarlığında Çevre Düzenlemesi Yapılıyor. İç Dizaynı Değiştirilen Mezarlık Ağustos Sonunda Yeni Görünümüne Kavuşacak.

Uşak Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu Şekerevleri Mezarlığında bazı düzenlemeler yapılacak.

Ağustos ayı başında çalışmalara başlayacak olan ekipler, mezarların daha rahat ziyaret edilebilmesi amacıyla mezarlık içindeki yollarda çalışma yapacak.

İhalesi gerçekleştirilen çalışma sonucu mezarlığa toplam 11 bin metrekare beton kilitli parke ve 6.300 metre beton bordür döşemesi yapılacak.
Ramazan bayramı öncesi tamamlanacak olan çalışmaların ardından vatandaşlarımız rahatlıkla Şekerevleri mezarlığında mezar ziyareti gerçekleştirebilecek.

Öte yandan Uşak halkının en acı günlerinde yanlarında olduklarını belirten Mezarlıklar Müdürü Coşkun Demir, vatandaşlarımızın Alo 188 numaralı hatta 24 saat ulaşabileceklerini, Uşak Belediyesi’nin her türlü cenaze işlemini ÜCRETSİZ olarak gerçekleştirdiğini ifade etti.

Demir ayrıca Temmuz sonunda yeni bir cenaze aracı alınacağını, böylece toplam cenaze aracı sayısının dörde çıkacağını söyledi.
Vatandaşlarımız Uşak Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne Alo Cenaze 188 ve 221 40 00 / 163 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.