Uşak TV

Şehzadeler’den Sağlığa Tam Destek

Güncel

Şehzadeler’den Sağlığa Tam Destek

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden bilgiler alan Başkan Çelik Hastanenin sorunları ile ilgili Şehzadeler Belediyesi olarak sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında Başkan Çelik’e Başkan yardımcıları Bilal Demir, Süleyman Çoban Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Ayhan Korkmaz, Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Mazhar Eserdağ ve Hastane Başhekimi Ahmet Ayer eşlik etti.
Hastanenin sorunları ile ilgili hastane yönetiminden bilgiler alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanemizi ziyaret ettik. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz, Başhekimimiz ve idarecilerimizle birlikte verimli toplantılar ve görüşmeler yaptık. Hastanemizin bahçesinde bakanlığımızın yapmış olduğu kendilerine, Başhekimimize ve Genel Sekreterimize çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz, Manisa açısından çok önemli. Ege Bölgesi’ndeki hastaların hepsi buraya geliyor. Bu hastanemizin daha da güzelleştirilebilmesi için de Şehzadeler Belediyesi olarak, ne yapabileceğimizi konuştuk. Önümüzdeki günlerde çevre düzenlemesiyle ilgili belediye olarak destek olacağız. Bu zamana kadar yasalar ve imkanlar dahilinde destek olmuştuk. Bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek.” dedi.
Yapılacak olan çalışmalar için Başkan Çelik’e teşekkür eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz “Başkanımızın nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar bize birçok katkı sağladı. Şuanda da işbirliğimiz yoğun şekilde devam ediyor. Kamu Hastaneler Birliği adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
“ŞEHZADELERİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN GÖRDÜK”
Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yapılan çalışmalar ile ilgili Şehzadeler Belediyesinin desteklerini her zaman aldıklarını ifade eden Başhekim Ahmet Ayer, “Hastane ziyaretinde kamu imkanlarını ortak kullanma anlamda bir takım projeler konuştuk. Başkanımızın desteklerini her zaman görüyoruz. Bu çalışmalarda kendilerinden yeni destekler alabilme konuşanda sözler aldık. Hastane olarak gerektiğinde Şehzadeler Belediyesi, gerektiğinde Manisa Büyükşehir Belediyesinin imkanlarıyla büyümek için bu çalışmaları yapmak devamlılığındayız. Başkanımıza ve ekibine bize zaman ayırıp yanımızda olduğu ve projelerimizi yerinde gördüğü için çok teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Yapılan toplantının ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet hastane bahçesi ve birimlerinde incelemelerde bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.