Uşak TV

ŞEFFAFLIK BÖYLE OLUR ALİ BEY... GEDİZ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Güncel

ŞEFFAFLIK BÖYLE OLUR ALİ BEY... GEDİZ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Seçim öncesi şeffaflık sözü veren Ali ERDOĞAN’da şeffaflığın ş si görünmezken Komşu Gediz Belediyesi yaptığı örnek uygulama ile vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor. Gediz Belediyesi sadece ihaleleri işleri değil doğrudan satın alınacak malzemeleri de internet sitesinden yayınlıyor.. Bizim Uşak Belediyesinin özellikle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Doğrudan teminlerini ise her nedense Egem Tv Ortakları ve çalışanlarının kurduğu firmalardan başkası göremiyor.. Sosyal ve Kültürel İşler Başkanının Utku DEMİRÖZ olduğu düşünülünce insanın aklına neler geliyor neler..

 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde yeni bir uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Başkan Saraoğlu “4734 sayılı Kamu İhale Yasasının 22-d maddesi ile gerçekleştirilen alımlar (Doğrudan Temin) Gediz Belediyesi Resmi Web Sitesinden aynı başlık altında yayınlanmaktadır. Şeffaf Belediyecilik anlayışımız çerçevesinde tüm esnaf ve ticaret mensubu vatandaşların hepsine ulaşmak adına gerçekleştirdiğimiz uygulamamız başladı.

 Esnaflarımız Gediz Belediyesinin gerçekleştirdiği doğrudan alımları internet sitemizden görerek meslek dalları itibariyle teklif mektuplarını doldurarak, teklif mektuplarının altında belirtilen günde Satın Alma Müdürlüğü’ müze kapalı zarf içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Gediz Belediyesi web sitesi www.gediz.bel.tr adresinden izlenebiliyor..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.