Uşak TV

SAYIN REKTÖR TEKNOFEST’İN KAYMAĞINI KİM YEDİ?

Güncel

26 Nisan 2019 tarihinde büyük bir tanıtımla Uşak Üniversitesi tarafından TEKNOFEST (Tasarım ve Teknoloji Festivali) yapılacağını duyurmuştunuz. Hatta bu festivalle ilgili çok güzel kitapçıklar bastırmış ve öve öve bitirememiştiniz. Ancak şimdi TEKNOFEST ile ilgili çok vahim iddialar ortalıkta dolaşmaktadır. Bu vahim iddialar arasında öyle ciddi söylentiler var ki cevaplandırmadığınız takdirde zan altında kalacaksınız.

Lütfen bu vahim iddialar ile ilgili ortalıkta konuşulan konulara açıklık getiriniz. Kamuoyunu bilgilendiriniz..

TEKNOFEST tamamen Uşak Üniversitesi organizasyonu olması gerekirken ve kitapçıklarda böyle bastırılmasına rağmen herhangi bir ihale bile yapılmadan organizasyonun bir ANKARA firmasına (sanki Uşak’ta hiç yokmuş gibi) verildiği, Üniversite içerisinde kiralanan yerlerin paralarının Üniversitenin hesaplarına yatırılması gerekirken, usulsüz bir şekilde bu firmanın hesaplarına yatırıldığı iddia edilmektedir. Söz konusu paranın yaklaşık 400 000 TL (dörtyüzbin) olduğu söylenmektedir. TEKNOFEST organizasyonu için rektör yardımcısı Adem DURU’nun Rektör tarafından bizzat görevlendirildiği, Adem DURU’nun da Genel Sekreter ve eski genel sekreterlik çalışanı Hamza YILDIRIMA görev verdiği iddia edilmektedir. ORGANİZASYONU YAPAN FİRMANIN DA HAMZA YILDIRIM’IN KARDEŞİNE AİT OLDUĞU DA SÖYLENMEKTEDİR (SİHAM TURİZM VE DANIŞMANLIK).

BU NASIL BİR İLİŞKİ YUMAĞIDIR?

HAMZA YILDIRIM’IN YAPTIĞI BU SON GÖREVDEN SONRA TERFİ SAYILACAK BİR KONUMDE ANKARA’YA GİTTİĞİ DOĞRU MUDUR??

Konu ile ilgili aldığımız bir başka bilgi ise geçenlerde AK parti il başkanının bulunduğu bir ortamda Hamza YILDIRIM ile bir araya geldiğiniz ve Hamza YILDIRIM’ın size bu iş için beni siz görevlendirdiniz, elimde resmi yazım var ama şimdi beni YEM etmeye çalışıyorsunuz dediği de, iddia edilmektedir.

SAYIN REKTÖR’ÜN TÜM BUNLAR DOĞRU MUDUR..???

BU OLAYI SİZ Mİ ÖRGÜTLEDİNİZ, HAMZA YILDIRIM’A SİZ Mİ EMİR VERDİNİZ?

ORANİZASYON ŞİRKETİNE HAKSIZ KAZANÇ SAĞLARARAK YETİM HAKKINA SİZ Mİ GİRDİNİZ?

BU ORANİZASYON ŞİRKETİNİN BAŞKA KİMLERLE BAĞI VAR..??

Sayın rektör, bu yolsuzluk iddialarına lütfen cevap verin…..

Bu sitede cevap hakkınız her zaman vardır. Yanlışsa düzeltin derhal yayınlayalım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.