Uşak TV

Sapanca Otoyol Çıkışına Estetik Düzenleme

Güncel

Sapanca Otoyol Çıkışına Estetik Düzenleme

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen peyzaj düzenlemeleri kapsamında, Otoyol Sapanca çıkış kavşağı özenli bir çalışmayla estetik bir görünüme kavuşturuldu.
İlçeye girişte, farklı illerden gelenlerin hemen karşılaştığı bir konumda olan otoyol çıkış kavşağındaki düzenlemelerde kullanılan dekoratif taşlar ve bitki düzenlemeleri geometrik yapıda bir çiçeklendirmeyle bütünleştirilerek ilçeye gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sapanca İlçesi’ ne girişte tüm önemli güzergah ve kavşaklarda bu tür çalışmaların sergileneceğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçeye girişten itibaren ziyaretçilerin karşılaşacağı ilk görüntülerin ilçe adına olumlu izlenimlere dönüşmesi için sürdürülen peyzaj çalışmalarında, daha özgün ve estetik bitki ve çiçek düzenlemelerini sürdüreceklerini ve Sapanca’ nın girişlerinden itibaren farklılığını bu çalışmalar ve hizmet verimliliği imajıyla vurgulanacağını ifade etti.
Sapanca Belediye Başkanlığı Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü’ nün sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları yaz ayları başından itibaren büyük bir verimlilikle sürdürülüyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında 300 metre uzunlukta bir sokak olan Rüstempaşa Mahallesi Pir Sokak ile Gazipaşa Mahallesi’ne İzmit yönünden gelişte en önemli giriş güzergahı olan ve 400 metrelik bir sokak olan Çınar Sokak’ daki asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
Sapanca İlçesi genelinde bu yıl için planlanan asfaltlanacak güzergahların hemen hemen tamamının elden geçirilerek asfaltlandığını kaydeden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, halkımızın yaya ve araç ulaşımında kullandığı cadde ve sokaklarda, bundan sonraki günlerde belirgin bir sorun yaşamayacaklarına inandığını ifade ederek, asfaltlama çalışmaları öncesinde yol terklerinde bulunarak belediyeye katkıda bulunan vatandaşlara teşekkürlerini dile getirdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.