Uşak TV

Şanlıurfa’ya Modern Mezbahane

Güncel

Şanlıurfa’ya Modern Mezbahane

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Yenice Mahallesi’nde modern bir mezbahane kuruyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, et ürünlerinin kaliteli ve hijyenik şartlarda vatandaşlara ulaşması için Yenice Mahallesi’nde yapımı tamamlan 9 Bin metrekare üzerine kurulu olan modern mezbahanın açılışını gerçekleştiriyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern mezbahane de , sağlıklı ve güvenilir şekilde kesimhaneden çıkacak etler vatandaşların sofralarına ulaştırılması hedefleniyor. Eyyübiye ilçesinde bulunan Yenice Hayvan Pazarı yanında kurulan Büyükşehir Belediyesi Mezbahası günde 400 adet küçükbaş ve 150 adet büyükbaş hayvan kesimine olanak sağlayacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 bin metrekare üzerine hizmet verecek olan mezbahanede soğuk hava depoları, bakanlık tarafından görevlendirilen veteriner hekimler, kasaplar ve et parçalama alanları ile vatandaşlara hijyenik şartlarda et sağlayacak.
15 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Yenice Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Mezbahane’nin açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi modern mezbahanın açılış törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.