Uşak TV

Şanlıurfa Valisi Küçük Şehit Polisin Taziyesine Katıldı

Güncel

Şanlıurfa Valisi Küçük Şehit Polisin Taziyesine Katıldı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde hendek kapatırken PKK’lı teröristlerce roketatarlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Ali Öztürk’ün taziyesine katıldı.
Beraberinde Siverek Kaymakamı Vural Karagül ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile şehidin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Dicle Mahallesi’ndeki taziyesine katılan Vali Küçük, aileye başsağlığı diledi. Bir süre şehit polis memurunun kardeşleriyle sohbet eden Küçük, daha sonra acılı ailenin evine geçerek annesi ve eşiyle görüştü. Vali İzzettin Küçük gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şehitlik mertebesi peygamberlik makamından sonra en yüce makamdır. Bu hain ve alçaklara asla yaptıkları yanlarına kar kalmayacak bunu söylüyoruz. Bunu da görüyorsunuz, her zaman her gün görüyorsunuz. Asla yanlarına kar kalmayacak. Siverek çok değerli bir evladını kaybetti. Acısı yüreğimizi sızlatıyor ama bu hainleri sevindirmeyeceğiz, dik duracağız, güçlü duracağız. Ben ağabeylerinde o metaneti gördüm, çok memnun oldum. Bu derin ıstıraplarına rağmen yine ayaktalar. Ülke içinde vatanımız sağ olsun diyorlar, ben tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Allah sabırlar versin kardeşlerine, ailesine ve Siverek halkına. Tekrar ediyorum, inşallah bu işin kökü kazınacaktır, devlet bu hususta çok kararlıdır. Ne Siverek’in, ne Urfa’nın ne de Türkiye’nin huzurunu bozamayacaklar. Acı bırakıyorlar elbette bize ama biz bir ve beraber olarak bu topraklarda inşallah yaşayacağız, yaşamaya devam edeceğiz. Tekrardan başımız sağ olsun” dedi.
Şehit Öztürk’ün babaevini de ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Küçük, şehidin annesi ve şehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek acılarını paylaştı. Küçük, taziye ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya döndü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.