Uşak TV

Sandık Görevlilerine Halk Eğitim’den Kurs

Güncel

Sandık Görevlilerine Halk Eğitim’den Kurs

1 Kasım 2015 erken genel seçiminde görev alacak sandık başkanı ve görevlileri için Manavgat İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Seçim Müdürlüğü işbirliğinde kurs açılacak.
Antalya’nın Manavgat ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Seçim müdürlüğü işbirliğiyle 1 Kasım 2015 erken genel seçiminde görev alacak sandık başkanı ve görevlileri için kurs açılıyor. 100 kişinin başvurmasının ardından Cumartesi ve Pazar günleri 4 grup halinde gerçekleştirilecek kurslar için İlçe Seçim Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğüne başvurulması gerekiyor. Manavgat belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Seçim Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilecek kurslarla ilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, “Sandık başında görev yapacak kişilerin görevleriyle ilgili bilgilenmeleri ve zorluk yaşamamaları amacıyla İlçe Seçim Müdürlüğümüzden gelen talep doğrultusunda kurslar açacağız. Kurs başvurularımız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün yanısıra ilçe Seçim Müdürlüğüne yapılabilecek. Başvuru sayısı 100’e ulaşınca hemen kursu başlatacağız” dedi.
Kursta ilçe seçim müdürü olarak kendisinin ve seçim müdürlüğü personelinin ders vereceğini belirten İlçe Seçim Müdürü Hilmi Gençol ise “ilkokul mezunu TC vatandaşı olan herkes bu kursa katılabilecektir. Seçimlerde sandık kurullarını oluştururken bu kurstan belge alan vatandaşlarımıza öncelik verilecektir. Görev almak isteyenleri kursa katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.