Uşak TV

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclisi Toplandı

Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclisi Toplandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan oturumda meclis üyeleri 95 gündem maddesini karara bağladı. Toplantıda MHP grubu adına gündem dışı söz alan meclis üyesi Erkal Etçioğlu, malum çevrelerin Türkiye’yi ayrıştırma mücadelesinde olduğunu tekrarladı, birlik mesajları verdi. Toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Türkiye son dönemlerde hiçbir şekilde arzu etmediğimiz bir atmosfere sokulmak isteniyor. Provokasyonlara gelmeyelim. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Biz kardeşliğimize halel getirmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Terörist ve eşkıyanın üstesinden gelir. Bu anlamda şehri yönetenler olarak da görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz” diye konuştu.
Başkan Zeki Toçoğlu meclis gündemine gelen yeni hal binasının Arifiye Kirazca mahallesine inşa edilmesi ile ilgili olarak ise meclisten tam yetki aldı. Sektör esnafı için çağın gerekliliklerine uygun bir hal binası inşa edeceklerini vurgulayan Başkan Toçoğlu, çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağını müjdeledi. Bunun yanı sıra raylı sistem konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Ulaşım Master Planı verileri doğrultusunda gerekli adımları bir bir atıyoruz. Raylı sistem konusunda da TCDD ve diğer paydaşlar ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı’nda toplam 95 maddeyi karara bağladı. Meclis ayrıca 90. madde kapsamında OSB Müteşebbis Heyeti için AK Parti’li meclis üyesi Şenay Sakal’ı yedek üye olarak belirledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.