Uşak TV

Şahinbey Belediyespor Yeni Sezon İçin Umutlu

Güncel

Şahinbey Belediyespor Yeni Sezon İçin Umutlu

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor’un kulüp başkanı Cuma Güzel, yeni sezonda üst sıraları kovalamak istediklerini söyledi.
Güzel, geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri 1. Lig’de belirledikleri hedefleri gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Açıkçası çok büyük bütçelere sahip kulüplere karşı mücadele etmek ilk başta bizi korkutmuştu. Akıllı ve doğru hamlelerle ligi tanıma fırsatını yakaladık. Artık vites yükseltme zamanımız geldi” dedi.
Cuma Güzel, transferde önemli isimleri kadrolarına kattıklarını belirterek, “Yeni sezonun bizim için çok önemli. Sezon hazırlıklarına başlarken de teknik heyetimiz ile üst sıraları kovalayacak bir takım kurma yönünde karar aldık. Geçen sezon hedefimiz ligde kalmaktı ve bunu başardık. Tecrübe sahibi olarak iyi bir ekip olduk. Artık oyuncularımız salonda konuşacak ve puanlar alacak. Yeni sezon öncesi önümüzde 45 gün gibi bir süre var. Bu süreci de takım olma adına uyum sürecini atlatacak şekilde geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Şahinbey Belediyespor, geçen yıl lig etabını 21 puanla 9. sırada tamamlamış, play-out maçlarının ardından ligde kalmayı başarmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.