Uşak TV

Saadet Partisi’nden Baroya Ziyaret

Güncel

Saadet Partisi’nden Baroya Ziyaret

Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım’ı ziyaret etti.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ile Saadet Partisi Edirne Milletvekili adayı Ali Erhan Demirkıran ve beraberindekiler, Edirne Barosunu ziyaretinde gündemi değerlendirdi.
Edirne Baro Başkanı Av. Özgür Yıldırım ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında başarılar dileklerinde bulundu. Sıkıntılı günler yaşadıklarını ifade eden Av. Yıldırım, inşallah, vatanımızın milletimizin kıymetini böyle günlerde daha iyi anlarız. Birbirimize kenetlenmeliyiz, başta siyaset kurumu olmak üzere demokrasinin tüm taşıyıcı unsurlarının ve vatandaşlarımızın her biri bu kenetlenme için çalışmaktır. Türk milletinin gücü birlik ve beraberliğinden geçmektedir. Biz millet olarak birbirimize kenetlenmekten vazgeçmeyerek, üstesinden geleceğiz. Ülkemizde iç savaş çıkarmak isteyen, Sevr’i hortlatmak isteyen malum kararlı çevrelerin provokasyonlarına, oyunlarına gelmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ülkemizin iç ve dış düşmanlarına hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Bu ülkede ama veya fakat demeden herkesin terörü lanetlemesi gerekir” dedi.
Ali Erhan Demirkıran ise en önemli ihtiyacın adalet olduğunu ifade ederek, “Herkesin hakkını tam olarak alması için barolarda hizmet ediliyor. İnşallah bu seçimlerde bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin adaletin yaygınlaşmasına gelişmesine hizmet eder. Seçimlerle alakalı olarak çalışmalarımızı Saadet Partisi olarak devam ettiriyoruz. Ülkemizin gündemini yakınen takip ediyoruz. Sıkıntılı günler geçiriyoruz, inşallah seçimler bu sıkıntının ortadan kalkmasına vesile olur” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.