Uşak TV

Reyhanlı’da Teröre Lanet Eylemi

Güncel

Reyhanlı’da Teröre Lanet Eylemi

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde teröre lanet eylemi düzenlendi.
Değirmenkaşı mahallesinde, sosyal medya üzerinden organize olan Reyhanlı halkı, ellerinde Türk bayrağı ve pankartlarla, ‘Kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez, askere polise, uzanan eller kırılsın, teröre lanet kardeşliğe evet” sloganları attı. Motosikletli ve otomobili olan vatandaşlarda eşlik etti. Vatandaşlar aynı mahallede bulunan Garnizon Komutanlığı’na kadar yürüdü. Vatandaşları karşılayan Garnizon Komutanı J. Binbaşı Hacı Nuri Ünal’a çiçek takdim edildi. Saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.
Vatandaşlar daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasına kadar gelerek bu defa da Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Keleş’e çiçek verdiler. Belediye binası önüne geçen vatandaşlar burada terör örgütü PKK flaması yaktı. Bu arada yürüyüş yapanlara, çevredeki vatandaşlar bayraklarla destek verdi. Daha sonra edilen duanın ardından İstiklal Marşı okundu.
Teröre karşı Reyhanlı halkının tek vücut olduğunu söyleyen Avukat Tayfur Yumuşak, “Terör, Çanakkale’de omuz omuza vermiş, yedi düvele korku salmış kardeşleri birbirine kırdırmaya çalışan bir illettir. İşte bu sebeple tereddüde yer vermeyecek şekilde terörü lanetliyoruz” diye konuştu.
Ardından vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile ilçede araçlarıyla slogan atarak şehir turu yaptı. Terörü lanetledi. İlçede ev ve işyerleri bayraklarıyla donatıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.