Uşak TV

Reyhanlı Belediyesi’nden 1000 Bayrak

Güncel

Reyhanlı Belediyesi’nden 1000 Bayrak

Hatay’ın Reyhanlı İlçe Belediyesince vatandaşlara 1000 adet Türk bayrağı dağıtıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıların zırhlı araçların geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan asker ve polisler için Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk milletine başsağlığı diledi. Şanverdi, “Büyüyen ve gelişen bir Türkiye’den rahatsız olan mihraklar bu vatanın evlatlarını hedef alarak birlik ve beraberliğimize kast etmek istiyor. Malazgirt’ten bu yana, Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Arabıyla binlerce şehit verdiğimiz bu toprakların bütünlüğünü ve kardeşliğini bozmak isteyenlere hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen şehit haberleri ile derin üzüntü yaşadıklarını söyleyen Şanverdi, “Güvenlik güçlerimize yapılan menfur saldırıyı kınıyor, şehit ve gazi ailelerimizin bu acıya karşı, vatanlarına olan sevgi sayesinde başlarının dimdik duracağına yürekten olan inancımla kendileri ve Türk Milleti için Yüce Allah’tan sabrı cemiller niyaz ediyorum” diye konuştu.
Birlik ve beraberlik içerisinde yaşamın Türkiye’de yaşayan herkesin ortak sorunu olduğunu sözlerine ekleyen Şanverdi, “Bu sorunu kimse görmezden gelemez ve ’bana ne’ diyemez. Ayrım yapmaksızın tüm halkımızı bayrak asma kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. Bağımsızlığımızın sembolü olan Bayrağımız, Türküyle, Kürdüyle bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi bir çatı altına toplayan ortak paydamızdır. Teröre karşı dik duruşumuzu göstermek için birlik ve beraberlikten başka bir çözüm noktamızın olmadığını düşünüyorum. Milletimizi infiale sevk eden bu süreçte birçok civanımızın şehit olmasına sebep olan hain saldırıları sadece kınamak yetmiyor. Somut adımlar atmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizler bir bütün olarak; terörü yapanı, destekleyeni ve üzerinden siyaset yapanları lanetliyoruz. Teröre karşı tavrımızı somut bir şekilde göstermek üzere bugün vatandaşlarımıza Reyhanlı Belediyesi olarak 1000 adet bayrak dağıtmak suretiyle tüm hemşerilerimizin, hatta tüm ülkemizin bayrak asmasını istiyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.