Uşak TV

REKTÖRE PARALELCİ İFTİRASI ATAN ADİL ERKEN KENDİSİ PARALELCİ ÇIKTI

Güncel

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik'in paralelci olduğunu iddia eden ve bunu yayan Araştırma görevlisi Adil Erken kendisi Kripto Paralelci çıktı.

Ak Parti içinde ve Uşak’ta Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’in FETÖCÜ olduğunu iddia eden, bu fikri yayan ve bu konuda ciddi mücadele veren, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Arş.Gör Adil Erken kripto Paralelci çıktı.

Geçtiğimiz Cuma günü üniversite yönetimine İstihbarattan gönderilen Fetö ile ilişkiki olanların listesinin en başında Adil Erken var. İstihbarattan gönderilen listede 30 civarında kişinin olduğu ve onların da bugün görevden el çektirileceği gelen bilgiler arasında.

Adil Erken Rektör Sait Çelik’i ikinci kez atattırmamak için çok ciddi çalışma yaptı. Menzil Tarikatını Uşşakkileri, Eğitim Bir-Sen’i ve Ak Parti Uşak il teşkilatını peşine taktı. Her yerde rektörün Fetö’cü olduğu konuşuldu. Atanma sürecinde Adil Erken’in Ak Parti ve YÖK içindeki başka bazı kripto Fetöcülerle beraber eski Valimiz Seddar Yavuz’u bile yanılttığı ifade ediliyor. 

17-25 Aralık sürecinden sonra Fetö üyelerinin başka başka tarikat ve cemaatlere gittikleri özellikle de Menzil tarikatına yoğun şekilde sızdıkları işin uzmanlarınca biliniyor.

Yaptığımız araştırmada da gördük ki; Adil Erken’i Uşşakiler (Muhammed Bakır) kendilerinden, Menzilcilerinden de kendilerinden biliyor Bu durum fetöcülerin ince çalışma metotlarını açıkça gösteriyor.

Fuat avni’nin özel ilgisine mazhar olan bu ilginç kişiliği Uşak’ta başta savcılarımız olmak üzere, herkesin araştırması lazım.

Fuat Avni tarafından parlatılarak Uşak Ak Parti’ye sızdırıldığı anlaşılan kripto Fetöcünün oyununu sonunda istihbarat bozdu. Adil Erken’in liseden itibaren Fetöcülerin tezgahından geçtiği, ODTÜ’de okurken Fötöcülerin evlerinde özel yetiştirildiği anlatılıyor. Kanaatimize göre gerçekten de üniversitede en alt birimde çalışan Arş. Gör. Adil Erken’in Fuat Avni’nin özel ilgi alanına girmesi son derece önemli bir şahsiyet olduğunu gösteriyor!

Bu ilginç kişinin, yazarımız Yrd. Doç.Dr. Ali Galip Baltaoğlu’yu kripto paralellikle suçlayan bir tweeti paylaştığı için soruşturma geçiriyor olması da Uşak basınında; Üniversitede Fetö aleyhtarı olduğum için soruşturma geçiriyorum şeklinde manipülasyona çevirmesi, basının da bu oyuna kolaylık düşmesi, paralelin teknik ve taktikleri hakkında çok iyi fikir veriyor. Rektör’ün, Adil Erken ve manipüle ettiği güçlerin bu kadar yaygarasına rağmen ikinci kez atanması, devleti hafife almak olarak değerlendiriliyor.

Her gün Rektör Sait Çelik, Fetöcüleri niye görevden almıyor diye bağıran Adil Erken’in bugün üniversitede görevden ilk alınacak Fetöcü olması ilahi adalet olsa gerek. 

İstihbarattan üniversiteye gelen Fetöcü listesinde çok ilginç kişiler var.

Şimdi Uşak’ta soru şu: AK parti içine sızdırılan, başka kaç kripto Fetöcü var! 

 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.