Uşak TV

Psikolojik Danışman Tatoğlu, Medıcal Park Antalya Hastanesi’nde

Güncel

Psikolojik Danışman Tatoğlu, Medıcal Park Antalya Hastanesi’nde

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi kadrosuna, Psikolojik Danışman Havva Burcu Tatoğlu’nu kattı.
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Psikolojik Danışman Havva Burcu Tatoğlu’nu kadrosuna dahil etti. 2008 yılında Ege Üniversitesi’nden mezun olan Tatoğlu, lisans öğrenimini Almanya Bremen Üniversitesi’nde, “Almanya’ya Yerleşen Türk Öğrencilerin Uyumu” projesiyle tamamladı. Tatoğlu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine devam ediyor.
TECRÜBESİNİ TAŞIYACAK
Tatoğlu; psiko-onkoloji (kanser ve psikoloji), cinsel terapi, depresyon, ilişki/evlilik sorunları, yeme bozuklukları (obezite), anksiyete bozuklukları, kayıp-yas süreci, sınav başarısı/kaygısı, nefes koçluğu, bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı, evlilik danışmanlığı, okul ve aileyle ilgili sorunlar, davranış ve uyum problemleri, bireysel psikoterapi, panik atak, travma sonrası stres bozukluğu, sosyal fobi, öfke ve kriz yönetimi, cinsel kimlik ve yönelim, cinsel danışmanlık gibi konularda tecrübesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’ne taşıyacak.
ALDIĞI EĞİTİMLER
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (Türk PDR), Aile Danışmanları Derneği (AİLEDER) ve Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) üyesi olan Psikolojik Danışman Tatoğlu, Aile Terapisi Temel Eğitimi, Bilişsel Davranışçı Açıdan Sınav Kaygısı ve Başetme Yolları, Cinsel İşlev Bozuklukları ve Tedavileri, Psiko-onkoloji, Ruhsal Travma, Dinamik Yönelimli Psikoterapi Eğitimi- Kişilik Bozukluklarında Psikodinamik Yaklaşım- Dinamik Kuram Açısından Travma ve Nefes Koçluğu eğitimi aldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.