Uşak TV

Provakeye İzin Vermeyin Çağrısı

Güncel

Provakeye İzin Vermeyin Çağrısı

AK Parti Isparta il Başkanı Osman Zabun, vatandaşlara tepkinizi provake etmek isteyenlere izin vermeyin uyarısında bulundu.
AK Parti Isparta il Başkanı Osman Zabun, parti’sinin 12 Eylül’de yapılacak olan Büyük Kongre öncesi basın toplantısı düzenlendi. Zabun, dünyanın bütün kaynaklarını sömürmek için insan hayatını hiçe sayacak kadar canavarlaşan, vicdan yoksunu emperyalist güçlerin, bu seçkin milletin varlığını kendi pis emelleri için hep tehdit gördüklerini söyledi.
Dış güçlerin ülkeye karşı yeni tezgahların peşinde olduklarını belirten Zabun, "Bu ülkenin birlik beraberlik ve kardeşliğini hazmedemediler. PKK terör örgütü yeniden devreye sokuldu. Devletimizin kararlılığı ve güçlü imkanları karşısında binlerce zayiat veren kalleş PKK, kahramanca mücadele eden askerimiz ve polisimizin karşısına çıkacak cesareti kendisinde bulamadığı için; haince tuzaklar kurarak sonuç alacağını sanmaktadır. Bir infial ortamı oluşturarak kendi pis ve kirli uşaklıklarına; toplumsal çatışmalar oluşturarak destek aramaya çalışmaktadır” dedi.
Bu ülkenin istedikleri gibi at koşturabilecekleri bir ülke olmaktan çıktığını birilerinin de artık kalın kafalarına sokması gerektiğini ileten Zubun, "Bu ülkenin istikrarına, huzuruna, barışına gelişmesine, kutsal yolculuğuna el uzatanlar; ellerini kıracak, kökünden koparacak kadar; devletimizin, askerimizin, polisimizin güçlü olduğunu ve arkasında top yekün; bu iman ve inanca sahip bir milletin olduğunu artık kalın kafalarına soksunlar. Bu ülkenin huzuruna kastetmek isteyenlere karşı; en güçlü bir şekilde makul ve meşru tepkimizi ortaya koymakta haklıyız, ancak bu tepkimizi provake etmek isteyenlere de asla müsaade etmemeliyiz. Emperyalistlerin ve işbirlikçisi uşak örgütlerinin ekmeğine yağ sürecek provakasyonlardan itina ile uzak durmalıyız" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.