Uşak TV

Polis Boğulmaktan Kurtardı, Eziyet Edilerek Tır’a Yüklendi

Güncel

Polis Boğulmaktan Kurtardı, Eziyet Edilerek Tır’a Yüklendi

Samsun’da limandan kaçtığı denizde 4 mil açıktan polisin 3 saat süren çalışma sonucu karaya çıkartılan büyükbaş hayvanın TIR’a yüklenmesi esnasında istenmeyen görüntüler yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, yurt dışından Kurban Bayramı dolayısıyla Ro-Ro gemisiyle Samsun Limanı’na getirilen büyükbaş hayvanlardan biri limandan kaçarak denize atladı. 4 mil açıkta balıkçılar denizin içinde büyükbaş hayvanı fark ederek durumu Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ekiplerini bildirdi. Deniz polisi ekipleri tarafından 3 saat süren çalışma sonucu hayvan kurtarılarak karaya çıkarıldı. Büyükbaş hayvan deniz kenarında bir süre sahibini bekledi.
YERDE SÜRÜKLENDİ
Daha sonra hayvan taşıma TIR’ı plaj yanına getirildi. İşçiler tarafından, ayakları bağlı olan hayvan önce plajda bulunan tahta parçalarının üzerine yatırıldı, daha sonra kuyruğu ve boynuna bağlı iplerle çekilerek TIR’ın yanına getirildi. Eziyete dönüşen taşıma işleminde yerde sürüklenerek TIR’a çekilen hayvan daha sonra araca konularak götürüldü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.