Uşak TV

Polis Adaylarına Müjde

Güncel

Polis Adaylarına Müjde

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, “Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Emniyet Mensubu Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı” artık 81 ilde yapılacak.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Rektör Gündoğan, bu ziyaretler esnasında Anadolu Üniversitesi’nin yeni projelerini hayata geçirecek olan iş birliği protokolüne de imza attı. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı arasında gerçekleştirilen, “Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Emniyet Mensubu Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı Yapılmasına” ilişkin protokol, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak tarafından imzalandı.
Protokol çerçevesinde, “Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Emniyet Mensubu Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı”nın üstün organizasyon yeteneklerine sahip olan Anadolu Üniversitesi tarafından Türkiye genelinde 81 il merkezinde gerçekleştirileceği bildirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.