Uşak TV

Polat’tan Teröre Karşı Birlik Çağrısı

Güncel

Polat’tan Teröre Karşı Birlik Çağrısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, artan terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için başsağlığı mesajı yayınlayarak, sağduyu ve birlik çağrısı yaptı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat açıklamasında, “Bölücü terör örgütü mensuplarınca kalleşçe pusu kurularak gerçekleştirilen saldırılar bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yapılan bu hain saldırılarda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize ve Polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatlarımıza başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum” dedi.
Başkan Polat, “Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kast eden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında milletimizin, birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum” dedi.
Başkan Polat, “Bölücü terör örgütünün, içerideki ve dışarıdaki destekçileri bilmeli ki Türkiye, şiddet ile çözüm arayanlara misliyle cevabını vermeye kararlıdır, şiddeti bitirene kadar her tür terörle mücadele de geri adım atmayacaktır” dedi.
Başkan Polat, “Şehitlerimizin kanı ve acısı üzerinden çıkar hesapları yapanları ve yaptıranları lanetliyorum. Terör, karşısında bütün siyasi, fikri ve ideolojik farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Canı pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize dua edelim. Şehitlerimizin ve gazilerimizin mübarek kanı ve yüreklerimizi dağlayan acılarını kimsenin çıkarlarına alet etmeye hakkı yoktur” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.