Uşak TV

PKK’nın Saldırdığı Karakolun Etrafındaki Ağaç Dalları Kesildi

Güncel

PKK’nın Saldırdığı Karakolun Etrafındaki Ağaç Dalları Kesildi

Gaziantep’te PKK’lıların uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlediği polis merkezinin etrafında bulunan ağaç dalları, polislerin görüş açısını kapattığı için kesilirken, güvenlik önlemleri de arttırıldı.
Terör örgütü PKK üyesi 3 kişinin uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlediği Ocaklar Mahallesi’ndeki 25 Aralık Polis Merkezi’nin etrafında bulunan ağaçların dalları belediye yetkilileri tarafından kesilirken, merkezin etrafında güvenlik önlemleri arttırıldı.
Gaziantep’te dün gece yaşanan saldırıda, polis merkezinin önünde bulunan bir okulun duvarının yanına otomobille gelen teröristler, uzun namlulu silahlarla polis merkezine ateş açtı. Kısa süreli çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, teröristler ara sokaklara girerek kaçtı. Yaşanan saldırı sonrası polis merkezinde ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Belediye yetkilileri, polis merkezinin önünde bulunan ve saldırının gerçekleştiği okulun bahçesindeki ağaçların alt kısmındaki dalları kesti. Böylelikle karakol, görüş açısını kapatan dallardan kurtarıldı. Karakolun önünde bulunan yol ise yaya trafiğine kapatıldı. Yayaların geçişlerini başka yollardan sağlamaları istendi. Karakolun girişi ve çevresine araçların park etmemesi için vidalı dubalar yerleştirildi. Polis kulübesinin önüne kurşungeçirmez seyyar ve tekerlekli zırh konuldu. Saldırıdan geriye kalan izleri silmeye çalışan yetkililer, mermilerin isabet ettiği polis merkezinin duvarındaki kurşun deliklerini betonla kapattı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.