Uşak TV

PİKNİK DEĞİL ÇÖP ALANI

Güncel

PİKNİK DEĞİL ÇÖP ALANI

Uşak’lıların gözde piknik alanlarından biri olan Karaağaç piknik alanı tam manasıyla çöplük alanına dönmüş vaziyette piknik alanının kendini bilmez kişiler tarafından kirletilmesi bir yana, yetkililer tarafından temizlenmemesi de vatandaşların tepkisine neden olmuş durumda. Karaağaç piknik alanına gelen vatandaşlar gördükleri karşısında şoke olduklarını belirttiler.

Yıllardır Uşak’lı vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Karaağaç Piknik alanı etrafa atılan çöplerden geçilmiyor. Sağa sola rastgele atılan yemek artıkları içki şişeleri piknik alanını adeta çöp toplama alanını andırır hale getirmiş durumda.

KESİN ÇÖZÜM GEREKLİ

Etrafta uçuşan naylonlar, şişeler ve çöpler yüzünden piknik yeri değil, sanki Uşak çöplüğünü anımsattığını ifade eden vatandaşlar, bir an önce uzun süreli çözüm yaratılmazsa her defasında aynı sorunla karşı karşıya geleceklerini dile getirdi.

GÖREVE ÇAĞIRIYORLAR

Uşak’ın gözde Piknik alanlarından biri olan ve genç yaşlı birçok kişinin bir nebze olsun rahatlamak için gittikleri Karaağaç Piknik Alanı’nın adeta cehenneme dönen görüntüsü için yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar, ‘herkes üstüne düşeni yapmalı ve buraya gelip buranın ne halde olduğunu görmeliler’ diyerek sitemde bulundular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.