Uşak TV

PAZARCILAR:BELEDİYE TADİLAT BAHANESİYLE SİGORTA PAZARINI KALDIRMAK İSTİYOR

Güncel

Uşak Belediyesinin Sigorta Pazarını kaldırma oyunu ters tepti. Pazarcılar dün sabaha kadar pazar yerini beklediler ve iş makinalarını çalıştırtmadılar. Bu günde akşama kadar beklediler ve açılan çukurları da doldurdular.

 Uşak Belediyesinin Sigorta Pazarını kaldırma oyunu ters tepti. Pazarcılar dün sabaha kadar pazaryerini beklediler ve iş makinalarını çalıştırtmadılar. Bu günde akşama kadar beklediler ve açılan çukurları da doldurdular. Sabaha saatlerinde Pazarcılardan bir heyet Belediyeye giderek Başkan vekili hakan Uludağ, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve Utaş Başkanı Ali Rıza Çümen ile bir görüşme yaptı. Görüşmede başkan vekili ve başkan yardımcısından çok Ali Rıza Çümen’in konuştuğu ve Kemalöz pazaryerine taşınmaları için baskı yapıldığı hatta Çümen’in Pazar yerlerini özelleştiririz diyerek pazarcıları tehdit ettiği bilgileri yansıdı. Bu arada sigorta pazarının levhasının söküldüğü görüldü.

Öğleden sonra ise Belediye Başkan Hakan Uludağ, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve UTAŞ Başkanı Ali Rıza Çümen 30 kadar zabıta, 15 kadar UTAŞ çalışanı ve 10 kadar belediye çalışanı ile birlikte onca esnafın canı burnunda iken sırıta sırıta eylem yapan pazarcıların yanına geldiler ama onları ikna edemediler.

Belediye Başkan vekili Hakan Uludağ Pazar yerini kapatmayacaklarını en fazla bir ay süren bir tadilat yapacaklarını anlatmaya çalışsa da hiçbir pazarcı tadilat yapacak bir şey yok diyerek inanmadı.

Belediye ekibi ile pazarcılar arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Pazarcılara ikna edemeyen belediye ekibine pazarcılar ve vatandaşlar büyük tepki göstererek yuhaladılar.

Pazarcılar tarafından yuhalanan belediye ekibi zor kaçtı AKM ye girdiler. Ardından Manavlar odası başkanı İsmet Kızılay ve bazı manavlar girerek görüşme yaptılar. Ancak görüşmeden bir sonuç çıkmadı ve manavlar Pazar yerini boşaltmayarak Cumartesi pazarını açacaklarını söylediler.

Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ve Ali Rıza Çümen pazaryerine ağzı kulaklarında sırıtarak geldi ama çok kötü bir şekilde ayrılmak zorunda kaldılar

Bu arada sigorta pazarında toplanan vatandaşlarda pazarın kaldırılmaması için imza kampanyası başlattılar ilk gün 2 binden fazla imza toplandı.

Yorumlar (11)

ahmet asilturk 8 Yıl Önce

iyide neden gece kazıyorsun .. o esnaf malını almış halden mal kaçırır gibi neden kazıyorsun önce haber ver

vatandas 8 Yıl Önce

Madem tadilat yapilacak bitinceye kadar pazaryeri cevresindeki sokaklarin birinde pazar kurulsun kemaloz cok uzak bu sigorta pazarina gelen kimsa kemaloze gitmez

doğrucu 8 Yıl Önce

o hüseyin ufuk uğur varya. her kime dostum diye hitap ediyorsa mutlaka bir kazık atar. hakan uludağ zaten etkisiz eleman. sadece nurullah cahanın imza atamadığı kararlara vekil olarak imza atar. ali rıza çümen meto'nun bir numarası. fazla değil 3 sene sonra çete elebaşı olmak suçundan dinlenme tesislerine gider.

Mehmet Aslan 8 Yıl Önce

Bu Huseyin Ufuk Ugur neden surekli siritiyor.Hosuna mi gidiyor acaba esnafi bu duruma dusurmek?*

Uşaklı 8 Yıl Önce

Uşak halkının da o pazarcıların yanında olması gerek onlarla beraber bu eyleme katılmaları yanlarında olmaları gerek yıllarca o esnaftan alışveriş yapmış uşak köylüsüne destek çıkmalı daha geçen yıllarda baştan aşağı sıfırlanmış pazar yeri ne oldu da tekrar tadilata başlar yazık günahtır insanın ekmeği ile oynamak ....

uşaklılar 8 Yıl Önce

uşak tari̇hi̇ni̇n en basi̇retsi̇z beceri̇ksi̇z beledi̇ye yöneti̇mi̇di̇r bu.

uşşaklı 8 Yıl Önce

1 ay sonra bakılacak duruma belediye yapabilecekmi dediklerini küçük çarşı 15 gündür inşaat stat kavşağı tamirde trafik alt üst kazın bakalım her yeri

mkzl 8 Yıl Önce

Madem tadilat yapılacak gecenin bilmem kacinda kepcenin is makinasına işi ne uyutmayın milleti.

Halk 8 Yıl Önce

bu işin sonunda eğer bu pazar yerinden ulubey yoluna bir kanal bağlantısı olmazsa hakan uludağ istifa edecekmi.

istifa 8 Yıl Önce

bunlar uşak halkini aptal yerini koyuyor gitmeden .. ceplerini doldurma derdindeler...

lale 8 Yıl Önce

satılmış o pazar yeri dyolar.bunlar yemiş..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.