Uşak TV

ÖZLENEN TABLO GERÇEK OLDU

Güncel

ÖZLENEN TABLO GERÇEK OLDU

Genel Seçimlerden sonra başlayan Uşak Organzie Sanayi Bölgesi ve Uşak Ticaret Odası arasındaki sürtüşme nihayet sona ermek üzere. Aylardır bir araya gelmeyen ve birbirlerini suçlayan Hazim Sesli Ali Yıldırım ve Mustafa Kuvvet arasındaki buzlar erimek üzere. Kamuoyunda oluşan baskının da etkisi ile Mustafa Kuvvet ve Ali Yıldırım'ı spor etkinlikleri barıştırdı. Ali Yıldırım ve Mustafa Kuvvet biraraya gelirlerken Hazim Sesli ile Mustafa Kuvvet'in de barıştığı konuştuğu fakat hala ralarındaki buzların tam olarak erimediği belirtiliyor. 

KAMUOYU BASKISI ETKİLİ OLDU
OSB ve Hazim Sesli Grubu ve Mustafa Kuvvet arsındaki sürtüşmenin sona ermesinde kamuoyunun baskısı etkili oldu. OSB'nin Perogramlarına Mustafa Kuvvat katılmazken Ticaret Odasının programlarına da OSB Grubu katılmıyordu. Ankara da yapılan temaslarda hep ayrı ayrı yapılıyordu. Buı da Uşak kamuoyunda tepkilere neden oldu. 
Eskiden çok iyi arkadaş olan Hazim Sesli Ali Yıldırım ve Mustafa Kuvvet araya girenlerinde etkisi ile barıştırıldılar. Artık birbirlerinin toplantılarına katılıyorlar birbirlerini davet ediyorlar. 
ARALARI NEDEN AÇILMIŞTI
Sesli ile Yıldırım'ın Mustafa Kuvvet ile arası Ticaret Odası başkanlığı ile alakalı açılmıştı. AK Partiden Milletvekili adayı olmak için istifa eden ve yerine Mustafa Kuvvet'i Geçiren Sesli seçimi kazanamayınca Mustafa Kuvvet'e istifa et yerine ben geçeceğim deyince ipler kopmuştu. Mustafa Kuvvet ilk önce istifa dilekçesini yazmış ancak Hollanda gezisinden sonra istifa dilekçesini basın toplantısında yırtarak Sesli ve Yıldırım'a rest çekmişti. Çok eski arkadaş 3 arkadaşın birbirne düşmesi Uşaklı işadamlarınıda ikiye bölmüştü. 
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Uşak'ın yeteri kadar sorunu varken Uşak'ın en önemli iki kurumu Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Uşak OSB arasındaki sürtüşmenin sona ermesi işadamları tarafındanda sevinçle karşılanıyor. Teşvikte istediğini alamayan Uşak2ın birlik ve beraberlik iç,inde hareket etmesi ve kırgınlıklara son vermesi gerekiyor. 
Sesli ve Kuvvet 'inEskisi gibi aynı kareye ne zaman girecekleri merakla bekleniyor
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.