Uşak TV

ÖZKAN YALIM, VEKİLİMİZ DEĞİL AĞABEYİMİZDİR

Güncel

Mersin'de düzenlenen 'Büyük Nakliyeci Buluşması' programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, sektör temsilcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sektör temsilcileri, "Özkan Yalım bizlerin milletvekili değil ağabeyimizdir" dedi.

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin'de Nakliyeciler Sitesi'nin tır garajında düzenlenen 'Büyük Nakliyeci Buluşması' programına katıldı.

 
Yüzlerce nakliyeci ve kamyon şoförünün katıldığı programa CHP Lideri Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım, milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer ilgililer de katıldı.
nakliyeci ve kamyon şoförlerinin sorun ve sıkıntılarını paylaştığı programda, temsilciler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım'a vermiş olduğu destekler ve sorun ve sıkıntıları gündeme taşıması nedeniyle teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın kamyoncuların vekili değil ağabeyi olduğuna vurgu yapan sektör temsilcileri, "Kendisi bir milletvekili değil ağabeyimizdir. Bir ağabey gibi yanımıza geliyor ve bizlerin derdini sıkıntısını dinliyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.