Uşak TV

ÖZKAN YALIM: HALK SANDIĞI BEKLİYOR

Güncel

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Karaköprü ilçesinde galerici esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Özkan YALIM, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve yöneticilerle birlikte Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar, Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt ve galerici esnaflarla bir araya geldi.


Ekonomideki kötü gidişin tüm esnafları sıkıntıya düşürdüğünü ifade eden Milletvekili Yalım, "Sanayi esnafı, galericiler, kısaca tüm esnaflarımızın derdi sıkıntısı aynı. CHP olarak ülke genelinde sahadayız ve halkımızı dinliyoruz. Birileri halkın sesine kulak tıkasa da halk sandığı bekliyor" dedi.
Dolardaki artışın durdurulamadığına da dikkat çeken Yalım, "Dün akşam saatlerinde ABD'den gelen enflasyon verisinin beklentileri aşmasıyla hız kazanan dolar 9,87 seviyesine kadar yükselerek rekor tazelemişti. Dolar, bugünde güne 9,87'den başlamasının ardından 9,97'ye yükselerek rekor tazeledi. Euro/TL'de güne 11,34'ten başlarken, dün akşam saatlerinde 11,40'a kadar yükseldikten sonra günü 11,30 seviyesinden kapatmıştı. Euro, bugün en yüksek 11,45 seviyesini gördü. Elde döviz olmadığı için müdahale edemiyorlar. Allah dar gelirliyi, asgari ücretliyi bu hükümetin elinden korusun" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.