Uşak TV

Öz’den, Sincik İlçesine Ziyaret

Güncel

Öz’den, Sincik İlçesine Ziyaret

Adıyaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Erdoğan Öz, yapımı devam eden Sincik İlçe Hastanesi inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adıyaman’ın Sincik ilçesinde yapımı devam eden Sincik Devlet Hastanesi inşaatını gezen Genel Sekreter Öz, yüklenici firma yetkilisi ve hastane başhekiminden hastane inşaatı ile ilgili bilgi aldı.
Genel Sekreter Öz, “Bugün Sincik ilçe hastanemizde görev yapan personelimizle bir araya gelerek bir toplantı yaptık, hastanemizin eksiklikleri ve personelimizin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Başhekimimiz ve hastane müdürümüzle birlikte İnşaatı devam eden yeni hastane binasının inşaatına geldik, arkadaşlar çalışıyor, yeni hastane binamızın en kısa sürede biteceğini ümit ediyoruz. İnşallah Sincik halkına yakışır bir hastane ve lojmana kavuşacağız. Arkadaşlarda yeni hastane binamızın biran önce tamamlanması için sıkı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Biz kısa bir süre içerisinde güzel bir hastaneye kavuşacağız inşallah, halkımızı çok bekletmeden en kısa zamanda yeni hastanemize taşınmayı umut ediyoruz. Yeni hastanemizle birlikte var olan uzman hekim talebimizi daha gür bir şekilde dile getireceğiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.