Uşak TV

Osmanlı Ocakları Eleştirileri Cevapladı

Güncel

Osmanlı Ocakları Eleştirileri Cevapladı

Osmanlı Ocakları Adıyaman Şube Başkanı Engin Toklu, derneklerine yönelik eleştirilere cevap verdi.
Son günlerde Osmanlı Ocakları’na yönelik çok ciddi ve aslı olmayan eleştiriler yapıldığını dile getiren Osmanlı Ocakları Adıyaman Şube Başkanı Engin Toklu, paralel çete ve çanakçılarının hedefi haline getirilmek istendiğini dile getirdi.
Engin Toklu açıklamasında, “Buna halkımızın kanmayacağı ve pirim vermeyeceği aşikardır. Değim yerindeyse otağı dağılan bu çevrelerin odağı da dağılmış, kendilerinden olmayan herkesi ve her oluşumu düşman belleyerek saldırıya geçmişlerdir. Ey paralel çeteler düşmanınızın düşmanı sizin dostunuz olabilir ama unutmayın ki biz Osmanlı sevdalılarına göre dostumuzun dostu dostumuz, dostumuzun düşmanı ise düşmanımızdır.
Biz bu güzel ülkenin her taşına sevdalıyız, samimiyiz, Allah için halka hizmetin hakka hizmet olduğunun farkındayız ve bu yolda dönmedik dönmeyeceğiz ve bizim gibi sevdalılarla bu yolda yağmurda da doluda da ıslandık ıslanmaya devam edeceğiz.
Yeryüzü Osmanlı varlığından koptuğu andan itibaren ülkemizde ve dünyada bir Osmanlı Ruhu’nun boşluğu; onu taklit eden devletlerin ise adalet ve hoşgörü konusunda sınıfta kaldığı görülmektedir.
Köklerinden koparılan bir ağaç, kurumaya nasıl mahkûm edilmişse; aynı şekilde bu millet de kendi kültüründen koparılarak kurumaya mahkûm edilmiştir. Bugün ülkemiz içinde ve etrafımızda meydana gelen hadiselerin sebebi bu ruh boşluğunun yarattığı hezeyanlardır. Bugünler elbette geçecektir bu milletimizin sağduyusuyla ve iktidarların muktedir olmasıyla olacaktır. Ancak bu sürecin yüz karalarını da yüz aklarını da tarih milletimizin önüne serecektir.
Osmanlı Ocakları olarak şer odaklar ne kadar üzerimize gelse de hak ve halk yolunda durmayacağız ve yola devam edeceğiz. Herkes şunu da bilsin ki, yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla asla değiştirmeyeceğiz.
Tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’ımızda da milletimizin ve devletimizin payidar kalması için STK olarak üzerimize ne tür bir sorumluluk düşüyorsa elimizde gelenin çok fazlasını yapacağız. Gerek hayata geçireceğimiz projelerle gerek düzenleyeceğimiz etkinliklerle milletimizin ve devletimizin gönlünde Allahın izniyle yer tutmaya devam edeceğiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.