Uşak TV

Ortaca Yeni Sezona Merhaba Dedi

Güncel

Ortaca Yeni Sezona Merhaba Dedi

Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Ortaca Belediyespor, sezon açılışını Ahmet Ateş Stadında gerçekleştirdi.
Ortaca Ahmet Ateş Stadında yapılan sezon açılışı törenine kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldılar. Açılışta yeni sezonun uğur getirmesi dileği ile kurban kesildi.
Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Yıldırım; ‘’Bölgesel Amatör Lig’de bu sene ilk defa mücadele edeceğiz. Bu ligde kalıcı olmayı amaçlıyoruz. Bu düşünce ile hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni bir takım kurduk. Bu ligde yapacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızdan ve tüm Ortaca halkından destek bekliyoruz. Sezonun Türk sporuna ve Ortaca’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
TATSIZ PROVA
Ortaca Belediyespor sezon açılışının ardından Sökespor ile ardından da hafta sonu Didimspor ile birer hazırlık maçı yaptı.
2 Hazırlık maçında da istenen performansın altında kalan BAL liginin yeni temsilcisi Sökespor maçından 3-1, Didimspor maçından ise 2-0’lık mağlubiyetler ile ayrıldı.
İLK SINAV 20 EYLÜL’DE
Ortaca Belediyespor ilk kez katılacağı Bölgesel Amatör Lig’de 2015-2016 Sezonu ilk maçını 20 Eylül Pazar günü oynayacak. Ortaca Ahmet Ateş stadında Kale Belediyespor ile oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta diğer maçlar ise şöyle; Denizli Yeşilköyspor-Sarayköyspor, Utaş Uşakspor A.Ş.-Uşak Bld.Spor, Ödemişspor-Bornova 1881 Spor, İzmirspor-Muğlaspor. Karşılaşmalar saat 15.00’de başlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.