Uşak TV

Orhan Deligöz: “Halkımız Kaliteli Hizmetle Tanıştı”

Güncel

Orhan Deligöz: “Halkımız Kaliteli Hizmetle Tanıştı”

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarını Narman ilçesinde sürdürdü.
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, Narman Orman İşletme Hizmet Binasının Temel atma törenine katıldı. Tören sonrası Deligöz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Narman kadın kolları ile istişare toplantısı düzenledi.
KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZ
Toplantıda konuşan Deligöz, AK Parti’nin kadınlara büyük önem verdiğini hatırlatarak, iktidarın 13 yıl devamı noktasında kadınların büyük katkılarının bulunduğunu söyledi. Türk siyaset tarihinde TBMM’ye en fazla kadın milletvekili gönderen siyasi partininin AK parti olduğunu dile getiren Deligöz, “Kadınlarımız bizim için kutsal varlıklardır, Allah’ın emaneti bizim annelerimiz, bacılarımız ve kardeşlerimizdir. Kadınların her alanda görev almasını arzu ediyoruz. 1 Kasım seçimleri ülkemiz için ayrı bir önem taşımaktadır. Dört yanımızı saran ateş çemberinden çıkmak ancak 1 Kasım’da AK partinin iktidar olmasıyla çıkması mümkündür. Aksi halde Türkiyemiz eski karanlık günlerine dönecektir. Bu açıdan Narman ilçesinde en ücra köşedeki insanımıza ulaşarak 1 Kasım’ın ciddiyetini anlatmamız gerek.” diye konuştu
NARMAN AK PARTİ LE HİZMETE DOYACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Narman’da 46 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Orhan Deligöz, istek ve temennileri dinledi. Muhtarlara 1 Kasım seçimleri önemini ve AK Parti iktidarının 13 yıllık hizmetlerini anlatan Deligöz “ AK parti iktidarının hazırlayarak yürürlüğe koyduğu Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırları ve yetki sınırlarının genişletilmesiyle birlikte yıllarca hizmet bekleyen bir çok ilçe ve köylerimiz hizmete kavuşturuldu. Köy ve ilçe halkımız başta yol, su, ve alt yapı hizmetleriyle tanıştı. Büyükşehir Beledi Başkanımız Mehmet Sekmen’in siyasi ve belediyecilik tecrübesiyle Erzurum’un her bir köşesi hizmetle tanıştı ve bu hizmetler artarak devam edecektir. Bu gerçekler karşısında halkımızdan AK Partimizi dolayısıyla sizlerin içinden bu topraklarda doğmuş ve sizin evladınız, kardeşinizi bu yolda yalnız bırakmayın. Önemli bir seçim arifesinde sizlerin desteğini bekliyorum. Beni yüksek oyla göndermeniz lazım Allah’ın izniyle ben vekil olursam Narman’a yapılan ve yapılacak hizmetler daha çok artacak” şeklinde konuştu.
Narman’da bayanlar için yapılan fitness salonunu gezen Orhan Deligöz ve Mehmet Sekmen kahvede vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Vatatandaşların yol, su gibi isteklerinin yerine getirilmesi sözünü veren Deligöz, Narman gezisini tamamladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.