Uşak TV

Onlarınki Bir Aşk Hikayesi

Güncel

Onlarınki Bir Aşk Hikayesi

Afyonkarahisar’da, işlediği suçtan dolayı cezaevine giren bir adam, izinli olarak çıktığı cezaevinden resmi nikahlı eşi ile en büyük hayalleri olan yapamadıkları düğünlerini gerçekleştirdi.
1 Eylül 2007 tarihinde Ömer Derin, Antalya’dan, Afyonkarahisar’a dönerken içerisinde babası Süleyman Derin, kardeşi Hasan Derin, kuzeni Metehan Demirdağ’ın bulunduğu aracın kaza yapması sonucu ailesinden 3 kişiyi kaybetti.
Olaydan kısa bir süre sonra ise eşi Leyla Derin ile resmi nikah kıyan Ömer Derin, düğünlerini yapamadı. Ömer Derin, hamile olan eşi ile birlikte işledikleri bir suçtan dolayı yaklaşık 2,5 yıl önce Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevine girdikleri aktarıldı. Ömer Derin, cezaevinde doğan çocuğuna, kazada kaybettiği babası Süleyman’ın ismini verdi. Derin çifti minik Süleyman’ı da cezaevinde büyüttü. Leyla Derin geçtiğimiz ay kaldığı cezaevinden çıktıktan sonra eşi ile en büyük hayalleri olan düğünlerini yapmak için kolları sıvadığı ve bir dizi girişimde bulundu. Leyla Derin, hayallerine ulaşarak düğün için eşi Ömer Derin’e izin almayı başardı. Açık cezaevinden 1 haftalık izinle dışarı çıkan Ömer Derin ve eşi Leyla Derin, akrabaları ve sevdiklerinin katıldığı düğün töreni ile en büyük hayallerini gerçekleştirdiler.
Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, minik Süleyman ise anne ve babasının düğününe tanık oldu. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde çift bol bol oyunlar oynayarak yakınları ile birlikte mutluluklarını perçinlediler. Düğünde genç çiftin kınalarını ise yine yakınları yaktı.
Öte yandan, Ömer Derin’in yaklaşık 1 yıl sonra kaldığı açık cezaevinden tahliye olacağı belirtildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.