Uşak TV

Okula Dönüşte Hediyenizi Unutmayın Uyarısı

Güncel

Okula Dönüşte Hediyenizi Unutmayın Uyarısı

Bir yanda alışveriş yapma keyfi yaşatırken bir yanda düzenlediği etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli zaman sunan İstanbul, Ankara ve İzmir Optimum Outlet, Kozzy, Adana Optimum ile Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Piazza Alışveriş Merkezleri, yeni öğrenim dönemi için geri sayıma başladığımız bugünlerde çocuklara özel düzenlediği kampanya ile mutlu bir döneme "merhaba" diyor.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesinde bulunan Kozzy, Adana Optimum, Optimum Outlet ve Piazza Alışveriş Merkezleri yeni öğrenim dönemi için çocuklara özel bir kampanya sunuyor. 14-22 Eylül tarihleri arasında hafta içi günlerde İstanbul’daki Kozzy, İstanbul, Ankara ve İzmir Optimum Outlet, Adana Optimum ile Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Piazza AVM’ler de aynı gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz toplam 250 TL ve üzeri alışverişlere okul çantası, aynı gün içerisinde toplam 100 TL tutarında yapılan alışverişler de okul seti hediye ediliyor.
YENİ DÖNEME HEDİYELERLE "MERHABA" DEYİN
İstanbul’daki Kozzy, İstanbul, Ankara ve İzmir Optimum Outlet, Adana Optimum ile Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Piazza AVM’ler her dönem başında yaşanan tatlı alışveriş telaşına düzenlemiş olduğu okula dönüş kampanyası ile katkıda bulunuyor. Müşteri alışveriş yaparken hediyeyi çocuğu kazanıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.