Uşak TV

Öğrencilere "Ürün Güvenliği Ve Güvenli Asansör Kullanımı" Anlatıldı

Güncel

Öğrencilere "Ürün Güvenliği Ve Güvenli Asansör Kullanımı" Anlatıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü “Ürün Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında "Ürün Güvenliği ve Güvenli Asansör Kullanımı" konulu etkinlik düzenledi.
23 Nisan Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nazmi Gedikli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Aksoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nazmi Gedikli, “Bugün burada öğrencilere ürün güvenliğinin ne olduğunu, güvenli ürünün nasıl anlaşılacağı, özellikle hepimizin günlük hayatta çok sık kullandığı asansörlerde güvenlik konularında bilgiler verilecek. Geleceğimizin teminatı olan, yarının gençleri ve yöneticileri çocuklarımızda güvenli ürün ve güvenli asansör konularında farkındalık oluşturmayı amaçlamaktayız. Bir toplumu değiştirmenin yolu siz çocukları değiştirmekten geçmektedir. Asansöre bindiğinizde asansöre hangi renk etiketin yapıştırıldığına bakınız. Eğer kırmızı renk etiket varsa ailenize ve bina yönetimine bu asansöre binmenin tehlikeli olduğunu, eksikliklerin giderilerek yeşil etiketli olması gerektiğini söyleyiniz” dedi.
Açılış konuşmasının ardından öğrencilere asansör kullanımı ile ilgili sunumlar yapıldı. Yapılan sunumların ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Piyasa Gözetimi ve Denetimi Şube Müdürü Aycan Türker öğrencilere ürün güvenliği hakkında sunum yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.