Uşak TV

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Güncel

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, sosyal sorumluluk projelerindeki başarılarından dolayı duyarlılık oluştuğuna dikkat çekerken, “Vatandaşlarımızla birlikte el ele vermek suretiyle dertli kimse kalmaması adına çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 Uşak’ta sosyal sorumluluk konusunda Belediyenin projeleriyle örnek olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, çalışmaların kentte yaşayanlarda da duyarlılık oluşturduğunu belirtti. Uludağ, “Sosyal bir belediye olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yediden yetmişe herkesi ilgilendiren sosyal sorumluluk çalışmaları takdir kazanmaktadır. Bu bağlamda ilimiz başka illere örnek teşkil etmektedir. Çalışmalarımız hemşehrilerimizin de duyarlı olmalarını sağlamıştır. Dertli insan kalmasın sloganıyla çıktığımız yolda vatandaşlarımız sıkıntısı olan hemşehrilerimizi bize ihbar etmektedirler” dedi.

Öğrencilerin de bu bağlamda güzel bir hareket yaptığına vurgu yapan Uludağ, “Öğrencilerimiz ve öğretmenleri çevrelerinde gördükleri üzüntü verici olaylara duyarsız kalmayarak bugün bizleri ziyaret ettiler. Dar gelirli bir aileyi bize ihbar ettiler. Biz de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz personelini hemen sevk ettik. Bu nedenle öğrencilerimize teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın bu tür sıkıntıları görmeleri halinde ihbar etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.