Uşak TV

Odunpazarı’nda 127 Bin Metrekare Yeşil Alan

Güncel

Odunpazarı’nda 127 Bin Metrekare Yeşil Alan

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ocak 2015’ten Ağustos 2015’e kadar 127 bin 855 metrekare alanda ıslah ve yeni park yapım çalışması gerçekleştirerek, ilçeye yeşil alan kazandırdı. Y
Odunpazarı Belediyesi, bölgesinde gerçekleştirdiği yeşil alan çalışmaları ile Eskişehir’e adeta yeşil bir çağ yaşatıyor. Yeşil alanları geleceğe taşıyan bir Eskişehir’in oluşmasında önemli bir rol oynayan Odunpazarı Belediyesi, sorunlu ve bakımsız hiçbir park bırakmamak için çalışıyor.
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ocak 2015’ten Ağustos 2015’e kadar 127 bin 855 metrekare alanda ıslah ve yeni park yapım çalışması gerçekleştirerek, ilçeye yeşil alan kazandırdı. Yeni yapılan parklara fitness aletleri konularak, diğer parklardaki aletlerin bakımı yapıldı. Mevcutta bulunan çocuk oyun alanlarının kumları değiştirilip, oyun gruplarının tamiri yapıldı.
Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, ilçe halkının rahat nefes alabildiği, çocukların özgürce oynayabildiği, günlük hayatın kargaşasından ve sıkıntılarından kaçabildiği alanları çoğaltmaya devam edeceğini bildirdi. Yetkililer ayrıca, çevreye yeni parklar kazandırırken ve mevcut parkların bakımı, onarımı yapılırken halk tarafından kullanışlı olmasına özen göstererek çalışmalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.