Uşak TV

NİHAT SAZLIGÖL: SİVASLI HÜKÜMET BİNASININ YAPIMINI BİZ ENGELLEMİYORUZ

Güncel

Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl Sivaslı’ya yapılacak olan Hükümet Konağı için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz dedi.

 Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl Sivaslı’ya yapılacak olan Hükümet Konağı ile ilgili kasıtlı olarak çıkarılan dedikodulara cevap verdi.

Bazı AK Partililerin Sazlıgöl Hükümet binası yapımına engel oluyor şeklinde söylemlerde bulunduğunu belirterek 
“ Hükümet Konağı yapılmasına engel olduğumuz doğru değildir. Biz aksine hükümet konağının yapılması için çaba gösteriyoruz. Şimdi yeni yapılacak hükümet konağının plan tadilatına gittiklerinden dolayı gecikme var. AK Partili bazı dostlarımız başkan müsaade etmiyor şeklinde konuşuyorlar , kötülemek amacıyla yani karalamak amacıyladır bu sözler. Kesinlikle böyle bir amacımız yoktur. Aksine ilçemize modern bir Hükümet Konağı yapılması için elimizden geleni yapıyoruz. Gecikme bizden kaynaklanmıyor. Bize desinler ki inşaata başlıyoruz her türlü desteği veririz. Bazı kötü niyetli AK Partili arkadaşların sözüne inanmamalıyız. Şu ana kadar inşaat için bize müracaat yapmadılar. Biz mevcut Hükümet Binasının tapusunu aldık itfaiye alanının tapusunu da teslim ettik. Bize inşaata başlıyoruz dedikleri anda alanı boşaltır teslim ederiz” dedi. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.