Uşak TV

Nezaket Emine Atasoy’dan ETO’ya Ziyaret

Güncel

Nezaket Emine Atasoy’dan ETO’ya Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Eskişehir Ticaret Odası’nı (ETO) ziyaret etti.
Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyareti sırasında konuşan Atasoy, Eskişehir ekonomisine ve ticaretine değinerek, "Eskişehir ithalat ve ihracatıyla, ekonomisi ile ve özellikle eğitim ve öğretimde başarısıyla her geçen gün gelişmekte ve büyümektedir" dedi. Atasoy, konuşmasının sonunda Eskişehir’in sevgi ve hoşgörü şehri olduğuna da değindi.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise, ziyaretinden ötürü Atasoy’a teşekkür etti. Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın faaliyetlerini, çalışmalarını, Eskişehir ithalat ve ihracat ekonomik gelişmelerini Nezaket Emine Atasoy’a anlatarak, "Bizler ticari hayatta girişimcilerimizi ve özellikle kadın girişimcilerimizi destekliyor ve onları teşvik ediyoruz ve bu alanda KOSGEB ile işbirliği yaparak girişimcilik kursları düzenliyoruz. Kursların sonunda iş adamlarına ve iş kadınlarına girişimcilik sertifikası ve belgesi veriyoruz" diye konuştu.
Nezaket Emine Atasoy, bir günlük Eskişehir temaslarını tamamlamasının ardından Ankara’ya döndü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.