Uşak TV

Nazilli’ye Dördüncü Kapalı Pazar Yeri

Güncel

Nazilli’ye Dördüncü Kapalı Pazar Yeri

Nazilli Belediyesi, Turan Mahallesi sakinleri tarafından uzun zamandır istenen kapalı pazarın yapım çalışmalarına başladı.
İnşaatına başlanan Turan Mahallesi Nazilli Anadolu Lisesi kuzeyindeki kapalı Pazar alanında incelemelerde bulunan başkan Alıcık mahalle sakinlerinin yılsonu itibari ile Pazar yerlerine kavuşacaklarını belirtti.
Nazilli Belediyesi tarafından yapımına başlanan Çelik Konstrüksiyona sahip olacak Kapalı Pazar’ın şu an itibari ile temelleri atılıp kolon ayakları dikilerek dolgusuna başlandı. Güvenlik odası, bay bayan tuvaletleri, Eksper odası, mescit otoparkı çay ocağı ve kapalı Pazar alanı dâhil olmak üzere 5 bin 500 metre kare alanda yapılacak kapalı Pazar yeri tam donanımlı olarak vatandaşlara yılsonu itibari ile hizmet vermeye başlayacak.
Turan Mahallesinde Cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı ile Pazartesi günleri Cumhuriyet mahallesinde kurulan Pazartesi Pazarı’nın yapımı tamamlandıktan sonra kapalı Pazar yerinde kurulacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Turan mahallesinde yapımı devam eden kapalı Pazar yeri için çok önceden sözümüz vardı. Ancak mahallenin konumundan dolayı Pazar alanı için yer bulmakta zorlanmıştık. Uygun koşul ve şartlarda şimdi belirlediğimiz bu yerde 4 bin 600 metre kare alana Pazar yeri ve hemen yanında yer alacak güvenlik odası, bay bayan tuvaletleri, Eksper odası, mescit, otopark ve çay ocağı bulunan tam donanımlı kapalı pazarımızı yapıyoruz. Projenin tamamlanması Aralık ayı sonuna kadar planlanırken vatandaşlarımız yılbaşı itibari ile kapalı pazarlarına kavuşmuş olacaklar” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.