Uşak TV

Nazilli Belediyesinden Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

Güncel

Nazilli Belediyesinden Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerinden Sanayi Spor Kulübüne malzeme yardımında bulundu.
Amatör spor kulüplerine her yıl yardım ve desteklerini sürdüren Nazilli Belediyesi, amatör spor kulüplerinden Sanayi Spor Kulübüne spor malzemesi ve forma yardımında bulundu. Sporun temelinin amatör sporlar olduğunu belirten Başkan Haluk Alıcık amatör spor kulüplerine ve yöneticilerine teşekkür etti. Çocukların sokağın olumsuz koşullarından uzak kalması için bireysel sporların ve takım sporlarından biriyle uğraşmasının çok önemli olduğunu belirten Haluk Alıcık, "Spor çocuklarımızın fiziki ve zihinsel gelişimlerinin yan ısıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için çok önemli bir aktivitedir" dedi.
Amatör Spor Kulüplerine her zaman destek olduklarını belirten Başkan Alıcık Arslanlı Mahallesinde bir spor kompleksi ve amatör kulüplerin yararlanabilmesi için Sümer Mahallesinde 2 adet çim sahanın tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulduğunu, yenilerinin de yapılmaya devam edildiğini söyledi. Başkan Alıcık "Amatör Spor Kulüplerimizin ayakta kalması ve liglerine en iyi şekilde devam etmeleri amacıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.