Uşak TV

Myp’li Yılmaz: “Milli İrade İçin Ülkücü Oyları İstiyoruz”

Güncel

Myp’li Yılmaz: “Milli İrade İçin Ülkücü Oyları İstiyoruz”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Meclis’te ülkücü olmadığını savunarak, “Milli irade için ülkücü oyları istiyoruz” dedi.
“Ben ve partim her türlü fedakarlığı yaparak bu seçimlerde milletimize yeni bir alternatif sunmak istiyoruz” diyen Yılmaz, “Vekil adaylarımız hazırlanıyor. Her biri illerinde yoğun bir çalışma yaparak bu ülkenin Bahçeli tarafından dayatılan milliyetçilik anlayışına mahkum olmadığını kapı kapı anlatacak” diye konuştu.
“BAHÇELİ UMARSIZ”
Yılmaz, Bahçeli’ye defalarca çağrı yaptıklarını ifade ederek, “7 Haziran öncesinde de yaptık. Ama MHP bırakın çatı olmayı kendisini anlatmayı dahi becerememektedir. Bu seçimler için de Bahçeli’ye defalarca çağrı yaptık. Belli ki aynı tas aynı hamam. O zaman bize düşen partimizi milletimize anlatmak olacaktır. Çok şükür bunun için bütün imkanlarımızı seferber edecek güce sahibiz” açıklamasında bulundu.
Meydanlarda herkesin bu millete hangi gözle baktığını anlatacaklarını belirten Ahmet Reyiz Yılmaz, “Mitinglerimiz ve programlarımız da siyasi parti liderlerinin hangi gözle bu millete baktığını en doğru bilgi ve belge ile anlatacağız. Kimse meydanı boş sanmasın. Biz iyi niyetimizi muhafaza ettiğimiz gibi milletimize bilinmeyen gerçekleri anlatma konusunda da tereddüt etmeyiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.